home » sander

Sander Schreurs;

Geboren in 1973 als oudste van 3 kinderen. Inmiddels deel ik mijn leven met mijn man. Samen zorgen wij voor onze prachtige zoon (2008). 

Als rode draad in mijn leven loopt het begeleiden van individuen, groepen en teams om hun doelen te bereiken. Het is mijn missie om beweging te creëren waardoor mensen/teams gaan handelen vanuit hun eigen unieke kracht. Dat doe ik vanuit een unieke plek, boerderij Welgelegen in het centrum van Abcoude. 

 

Mijn opleiding tot professioneel coach heb ik gevolgd bij de School voor Coaching. Ik ben geregistreerd als erkend coach bij Stichting Registratie, StiR (een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.)

 


Reacties:


“Wat ik vooral prettig vond aan de begeleiding van Sander, was dat hij oog had voor de vele verschillende aspecten die een rol speelden in mijn situatie zoals de schoolomgeving, de groep, mijn waarden, mijn persoonlijkheid en ook mijn privéleven.”

 

“Sander heeft mij op een prettige manier een spiegel voorgehouden door mij professionele vragen te stellen en op die manier inzichten te bieden.”

 

“Ik voelde mij door Sander serieus genomen en gesteund en toch bleef de focus op wat belangrijk was voor het traject behouden.”

 

“Ik had ook veel aan zijn praktische tips, waarbij hij duidelijk liet zien een ervaren onderwijsprofessional te zijn.”